Webinar: Veerkrachtig voor de klas

Inschrijving voor Webinar: Veerkrachtig voor de klas
139,00 € 114.88 EUR
(Inclusief BTW) Q

Samenvatting

Van zelfreflectie naar concrete stappen.

Er wordt heel wat gevraagd en verwacht van leerkrachten en leidinggevenden doorheen een schooljaar. Logisch dat je hierdoor al eens energieverlies ervaart. Investeren in zelf- en teamzorg is dan een duurzame keuze.

Wat veerkracht precies betekent en of je het als onderwijsprofessional kan vergroten komt meteen aan bod. In dit webinar staat Annick verder stil bij de kansen en uitdagingen doorheen een loopbaan in de specifieke context van het onderwijs. Via het ijsbergmodel laat ze deelnemers daarna in de spiegel kijken om persoonlijke vaardigheden, talenten en drijfveren te benoemen als hulpbronnen.

Met eenvoudige en herkenbare kaders en talloze voorbeelden, word je als deelnemer uitgenodigd om ook jouw eigen onderwijspraktijk eens waarderend tegen het licht te houden. Persoonlijke, kleine en concrete acties mogen volgen op deze online vorming.


Deze opleiding is bestemd voor:

Onderwijs


Over de spreker:

Annick Jehaes
Als Talentontwikkelaar combineert Annick Jehaes een job als leerkracht wiskunde met diverse projecten in het onderwijs. Als auteur van o.a. ‘Veerkrachtig voor de klas’ en ‘Je impact als leerkracht vergroten’ zet ze in op het versterken van de vitaliteit van leerkrachten, schoolleiders en schoolteams. Ze geeft trainingen en vormingen bij deze uitgaves, doorheen Vlaanderen. (Meer info op www.talentontwikkelleraar.be).

Datum & Tijd
woensdag 25 september 2024
10:00 12:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Microsoft Teams

--Microsoft Teams--
--Microsoft Teams--
routebeschrijving​
Organisator

POLITEIA NV/SA

+32 2 289 26 10
info@politeia.be

DELEN
Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.