Workshop: Gepaste technische en organisatorische maatregelen voor de implementatie van AI in jouw organisatie (AI-reeks)

Inschrijving voor Workshop: Gepaste technische en organisatorische maatregelen voor de implementatie van AI in jouw organisatie (AI-reeks) | Inclusief publicatie
219,00 € 180.99 EUR
(Inclusief BTW) Q

Samenvatting:

De gelijkenissen tussen de AI Act en de GDPR-regelgeving zijn groot. Beiden zijn op dezelfde leest geschoeid en vertrekken van dezelfde "risk based approach", die organisaties verplicht om risico’s vooraf te identificeren en in te schatten en vervolgens de nodige maatregelen te nemen om ze te mitigeren.

We bekijken in deze sessie wat de gelijkenissen en verschillen zijn tussen AI en GDPR, of en hoe DPIA en AI Impact Assessment kunnen samenvallen of op elkaar aansluiten en hoe je nieuwe verplichtingen uit de AI best integreert in bestaande processen en verantwoordelijkheden binnen je bedrijf.

Inschrijven op alle 4 de AI-workshops van Bart Van den Brande? Klik hier!


Deze opleiding is bestemd voor:

De publieke sector


Over de spreker(s):

Bart van den Brande
Bart Van den Brande is de oprichter en Managing Partner van Sirius Legal. In 2010 besloot hij de Brusselse advocatenwereld achter zich te laten om op een andere manier aan recht te gaan doen. Anders, directer, persoonlijker, betaalbaar en met 100 % focus op de digitale economie.

Datum & Tijd
dinsdag 29 oktober 2024
09:45 12:45 (Europe/Brussels)
Locatie

Provinciehuis

Provincieplein 1
3010 Leuven
België
--Provinciehuis--
routebeschrijving​
Organisator

POLITEIA NV/SA

+32 2 289 26 12
events@politeia.be

DELEN
Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.