Workshop: Procurement in organisaties en overheden: hoe kies ik de juiste AI tools en wat moet er in AI procurement contracten staan? (AI-reeks)

Inschrijving voor Workshop: Procurement in organisaties en overheden: hoe kies ik de juiste AI tools en wat moet er in AI procurement contracten staan? (AI-reeks) | Inclusief publicatie
219,00 € 180.99 EUR
(Inclusief BTW) Q

Samenvatting

Hoe kies je de juiste tools? Welke criteria moet je in overweging nemen bij de keuze voor de ene of de andere leverancier? Welke juridische en technische waarborgen mag en moet je verwachten van suppliers?

In deze sessie bekijken we hoe je aan de slag gaat met een gepast vendor assessment, zodat je de juiste keuzes kan maken. We bekijken ook hoe je kan zorgen voor sterke contracten met leveranciers van AI-diensten. Dat laatste doen we aan de hand van de Standard Contract Clauses for AI in Procurement, die vanuit de Europese Commissie gelanceerd werden. Deze standaardcontracten zijn vooral bedoeld voor (Europese) overheden die AI-tools of diensten willen inkopen, maar ze bieden heel wat houvast ook voor privébedrijven die zich in dezelfde situatie bevinden.


Inschrijven op alle 4 de AI-workshops van Bart Van den Brande? Klik hier!


Deze opleiding is bestemd voor:

De publieke sector 


Over de spreker(s):

Bart Van den Brande is de oprichter en Managing Partner van Sirius Legal. In 2010 besloot hij de Brusselse advocatenwereld achter zich te laten om op een andere manier aan recht te gaan doen. Anders, directer, persoonlijker, betaalbaar en met 100 % focus op de digitale economie.

Datum & Tijd
dinsdag 22 oktober 2024
09:45 12:45 (Europe/Brussels)
Locatie

Provinciehuis

Provincieplein 1
3010 Leuven
België
--Provinciehuis--
routebeschrijving​
Organisator

POLITEIA NV/SA

+32 2 289 26 12
events@politeia.be

DELEN
Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.