Menu

DIGITAAL informatie beheren en archiveren: digitaal werken

Leidraad voor iedereen die professioneel bezig is met informatiemanagement

Prijs
21.75
E-book met 5 persoonlijke downloads.
De juiste (leden)prijs wordt berekend na inloggen.
Deze prijs is incl. btw.

Samenvatting

Dit is een standaardwerk voor iedereen die bezig is met het digitaal beheren van informatie. We focussen op de verschillende aspecten van digitaal werken: mappen structureren, klasseren, opruimen, handtekenen, informatieveiligheid, rechten, cloudcomputing, Sharepoint ...
We gaan ook dieper in op een aantal praktijkvoorbeelden.

Editors van dit boek zijn Inge Schoups en Roeland Verhaert. Inge Schoups was van 1994 tot 2021 stadsarchivaris van Antwerpen en directeur van het FelixArchief. Ze nam er het voortouw bij het realiseren van het digitaal werken en digitaal archiveren. Inge is ook medeoprichter van het Expertisecentrum DAVID dat zich toelegt op onderzoeksvragen over digitaal documentbeheer en digitale archivering. Roeland Verhaert werkt voor het FelixArchief Antwerpen. Hij is verantwoordelijk voor het informatiebeheer (digitaal werken, selectie, overdracht van archieven) bij de Antwerpse administratie.

Deze content maakt deel uit van de reeks ‘Wie klasseert, die Vindt’. Abonnees op de reeks ontvangen jaarlijks automatisch nieuwe boekdelen, updates en aanvullingen. Ze krijgen ook online toegang tot die content.

Productspecificaties

Auteur(s):
ISBN (print): 9782509039675
ISBN (digitaal): 9782509040725
Verschijningsdatum: 2021-12-14
Type Vastbladig boek

Ook interessant