Hopende U hiermede voldoende geïnformeerd te hebben

https://www.politeia.be/web/image/product.template/15688/image_1920?unique=64d4b46

Communicatiereeks

23,11 € 23.11 EUR 23,11 €

0,00 €

Not Available For Sale

  • Formules

Deze combinatie bestaat niet.

E-book met 5 persoonlijke downloads. Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

In samenwerking met Wablieft en Kortom vzw.

Fijn als je met een brief de bewoners op de hoogte houdt van werken in hun straat of een evenement in de buurt. Maar wat als ze er weinig van begrijpen?

Farida en Katrien van Wablieft geven je tips, zodat jij je boodschap nog duidelijker kan overbrengen. Je leert hoe je technische informatie vertaalt in een leesbare brief en hoe je structuur brengt in die tekst. En passant krijg je ook een antwoord op enkele prangende vragen, zoals: wie moet een bewonersbrief ondertekenen? Hoe geef ik constructief feedback op teksten van mijn collega’s? Zijn bewonersbrieven op papier niet achterhaald?

Enkele handige sjablonen en een webpagina vol inspiratie krijg je cadeau. Hopende u hiermede voldoende geïnformeerd te hebben, uiteraard.

Katrien Janssens en Farida Barki ademen duidelijke taal. Bij Wablieft maken ze al jarenlang teksten toegankelijker en geven ze trainingen duidelijke taal aan overheden en organisaties.

www.duidelijketaal.be
www.wablieft.be

Deze publicatie maakt deel uit van de reeks 'Communicatie in de publieke sector'. Abonnees genieten van het voordeeltarief en krijgen automatisch de volgende publicatie die in deze reeks verschijnt, toegestuurd. Je betaalt per titel en kunt op elk moment opzeggen. Meer info? Mail de uitgever.


Product Specificaties

ISBN :
N/A
Verschijningsdatum:

17-01-2022


Ook interessant

Allemaal digitaal?

0,00

Analoog of digitaal?

0,00

Communicatie op school (2017)

0,00

De communicatieplicht van de overheid | Print

33,02

De interactieve overheid | Print

32,08

De website

0,00