Inspiratieboek voor creatieve dans- en bewegingslessen

https://www.politeia.be/web/image/product.template/15400/image_1920?unique=9b69131

46,23 € 46.230000000000004 EUR 46,23 €

46,23 €

Not Available For Sale

    Deze combinatie bestaat niet.

    Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

    Samenvatting

    De lessen in dit inspiratieboek bieden een vertrekpunt, een houvast of een opfrissing voor leerkrachten die de artistieke groei van hun leerlingen door middel van dans en beweging willen stimuleren. Via verscheidene opdrachten, danskaarten en rolverdelingen laat je je leerlingen creëren, ontdekken, samenwerken, onderzoeken, presenteren en schitteren.

    Met dit inspiratieboek worden leerkrachten (uit het deeltijds kunstonderwijs, uit het lager onderwijs, muzische vorming, lichamelijke opvoeding …) geïnspireerd om creatief met dans en beweging aan de slag te gaan binnen hun lessen. Je vindt in dit boek geen uitgeschreven danspassen, maar wel uitgewerkte opdrachten met bijhorende muziek. Zowel leerkrachten mét als zonder dans- en bewegingservaring kunnen er onmiddellijk mee van start gaan. De lessen zijn bestemd voor leerlingen tussen 6 en 12 jaar en zijn geordend volgens moeilijkheidsgraad.

    De opdrachten worden steeds binnen een thema gegeven om de verbeelding en inleving van de leerlingen aan te spreken. Door al dit inspiratiemateriaal krijg je de goesting om met je leerlingen creatief en bewegend aan de slag te gaan en ervaar je snel hoeveel plezier ze hieraan beleven.

    Dans- en bewegingsplezier verzekerd!

    Bij dit boek hoort een website met allerlei aanvullende materialen (filmpjes, muziekfragmenten, websites, …). Op deze website vindt u ook een overzicht van alle leerplandoelen uit het nieuwe leerplan Leer Lokaal en van alle leerplandoelen voor het DKO.

    Over de Auteur(s)


    Product Specificaties

    ISBN :
    N/A
    Verschijningsdatum:

    25-10-2023