Menu

Vol(mondig) Bouwen

door Studio Levier

Prijs
23,-
Deze prijs is incl. btw, excl. verzendingskosten bpost.

Samenvatting

Dit is een praktische gids voor lokale overheden die het voortouw willen nemen in de (her)ontwikkelingen op hun grondgebied: van ruimtelijke businessplannen tot onderhandelen met (private) vastgoedontwikkelaars en grondeigenaars.

Het ruimtelijk speelveld wordt vandaag gemarkeerd door zowel publieke als private actoren. Als beleidsmaker of bevoegd ambtenaar krijg je wellicht te maken met de toenemende kwaliteitseisen voor onze beschikbare ruimte die steeds schaarser wordt. Enerzijds worden er ruimtelijke plannen gemaakt die achteraf niet altijd uitvoerbaar blijken, anderzijds worden er vastgoedprojecten gerealiseerd die wel wat meer ruimtelijke kwaliteit kunnen gebruiken.

Vol(mondig) bouwen hoopt je met deze content te inspireren en te motiveren, maar vooral te helpen concretiseren. Het opzet is pas geslaagd wanneer je erin geslaagd bent concrete maatschappelijke meerwaarde te creëren met  zuinig, creatief en voorzien ruimtegebruik. 

Meer info ook op studiolevier.com.

Over de auteur(s)

SL

Studio Levier

Door de mix van ervaring in architectuur, ruimtelijke planning, onderzoek, innovatie en businessplanning vormt Studio Levier een unieke schakel in vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Het bijzondere aan onze aanpak is de combinatie tussen ontwerpdenken, met bijzondere aandacht voor maatschappelijke meerwaarde, en ontwikkelingskunde.

Meer info

Productspecificaties

Auteur(s): Studio Levier
ISBN (print): 9782509039415
ISBN (digitaal): 9782509039477
Verschijningsdatum: 2021-05-31
Aantal pagina’s: 80
Type Digitaal Vastbladig boek

Ook interessant

Bestuur & organisatie, Communicatie & informatie, Omgeving, Personeel, Politiek, Recht, Sociaal beleid & werk

Extenso

Bestel